Senaste inläggen

Av Suz - 8 juni 2008 17:28

Säger som jag brukar -Var tog helgen vägen?! Vi har haft en underbar helg och ett fantastiskt väder. "Bryggsmycket" är på plats och allt är uppackat så det var bara att njuta av lugnet och friden.Tog några kort så jag får visa mitt paradis. Denna lilla stuga i skärgården är mitt allt. Här har jag vuxit upp och haft det  underbart i ur och skur sedan jag föddes. Jag är 4:de generation och jag älskar detta ställe.

Håll tillgodo med detta så återkommer jag med kort snart.Jag har några ligger och väntar på att bli klara.

 På återseende

ANNONS
Av Suz - 6 juni 2008 07:53

Idag är det året stora höjdpunkt,sjösättning av vårat "bryggsmycke"jo,den kallas det vår båt. Hon ligger mest vid bryggan. Men idag om allt går som det är tänkt ska så ska hon ut. Massor med grejer för sommaren är packat. Allt från tv till mat.Det är så tyst och stilla här just nu men efter lunch är det nog snarare kaos! Denna ljuvliga nationaldag vaknade jag tidigt (tidigare än vanligt) Jag är ju otroligt morgonpigg. Så nu har jag pysslat ett par timmar. Här kommer ett par kort . Jag har fler ,men de är inte riktigt klara,så håll till godo med detta. Ha en bra dag och på återseende.

ANNONS
Av Suz - 5 juni 2008 07:06

Full fart mot helg! Jösses vad det ska bli skönt med ledighet. Jag har bara 7 arbetsdagar kvar på detta läsår. Vad tiden gått fort. Men det är ju ett år kvar med ungarna, innan de börjar 7:an. Här kommer lite ny pysslat. Ett kort som mest är gjort för att få testa nyagrejer! Annars inte min stil . Jag har gjort nyckelringar av krympplast! Det var roligt. Det kommer jag att göra många av. Det är jättelätt. Kommer ni ihåg hur man gör?

En del  har gjort det när de var små, men inte jag. Jag är för gammal!!??

Jag stämplade med vanlig hÄngel och målade,värmde med embossingpistolen. De krympte och blev ca:2 cm och lite tjocka. Söta  är dom. Ha det bra nu allihopa och på återseende snart.

Av Suz - 2 juni 2008 07:44

Jaha, nu är det måndag igen! Vart tog helgen vägen? Jag har dock inte pysslat så mycket. Ett par kort och provat att gör fina saker med krympplast. Vansinigt roligt. Det blev så fina. Visning av det kommer snart.

Till stugan var vi allafall. Men vi hade problem.Vi fick sjösätta båten en gång till,för den låg på land! Det är ju så gräsligt lågt vatten. Det har inte varit så här på mannaminne. Jag fick iaf njuta av att vara där och förbereda för sommaren! Städa! Det är 20 g i vattnet och det är bara 2:a Juni. Det är dock så torrt att det ser ut som det vore Augusti.

Ha nu en bra dag  och nya alster kommer snart.

Av Suz - 1 juni 2008 08:27

Äntligen är jag färdig med detta påsalbum. Det har tagit tid för jag har inte haft någon större lust att göra just det. Jag vill mest göra kort. Detta album är till min chef...(Får inte högre lön trots det!)hi,hi.Hon fyller 60 år snart.

 Hon sa när hon såg ett av mina album :

-Jag har så mycket hemligheter som jag inte vill att någon ska se .Hu,så spännande tänkte jag. Jag ska göra ett åt henne,så på den vägen är det.

Hoppas att hon kan stoppa lite "hemlisar" där.

Idag ska jag äntligen åka till vår lilla ö i skärgården. Det ska ju bli en fantastisk dag. Jag ska så lite fröer och plantera lite tomatplantor,som jag försått. Hoppas ni får en bra dag.

Av Suz - 31 maj 2008 10:59                                        Välkomna till min blogg!

Jag tänkte jag skulle prova och se hur det är. Jag har ju min fina sida www.wahlbergskrypin.dinstudio.se men ska se om det här passar mig bättre. Hur som helst välkomna hit till "kortmajas blogg".

Lite kort och annat jag pysslar med kommer att läggas ut här.

Här är ett par nygjorda kort för dagen.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se