Senaste inläggen

Av Suz - 8 juli 2008 09:38

Nu har pop-up-kortet fått lite stjärnor,men det blir nog en uggla också som jag kan låna av Tessan ikväll!Har även gjort ett fjärilskort,eller som Inger lärt oss att det heter:Sommarfågel .Det är ett vackert namn på fjäril tycker jag.

Idag blir det stan och upp till Mia på Mixen

Ha det så bra och på återseende

Kram *Suz*

ANNONS
Av Suz - 7 juli 2008 16:22

Hu, vad det regnar hos mig och då slipper jag rensa ogräs!!

Då kan man pyssla istället :)Här kommer ett pop up kort. Jag har använt en del av stämplarna som var med klubbpaketet från Magnolia. Det känns som det fattas något,kanske en liten uggla? Kanske ni har något förslag. Det tar jag tacksamt emot.

Ha det gott och snart kommer nog solen tillbaka.

Kram Suz 


ANNONS
Av Suz - 6 juli 2008 12:50

Tänka sig jag fick en award till av nina tusen tack! Idag har jag faktiskt kommit till skott och rensat ogräs. Men gud så tråkigt det är. Tänkte gå in och fixa lite lunch men hamnade här i stället :) . Jag har gjort ett tag kort. Det var kul,jag ska göra fler.Men jag har ett pop up kort på gång, så det får vänta. Jag vill också tacka alla som skriver till mig .Jag blir så otroligt glad ,det värmer.

Nej,nu ska jag laga lunch,det blir min favorit mat...Spagetti och köttfärssås med pesto.MUMS

Kram och tusen tack .

// Suz

Av Suz - 5 juli 2008 10:04

Jag är nog frisk nu,jag har inte samma fart som jag brukar men det kommer väl. Här kommer några kort som blev gjorda igår.Dessa är beställningskort, de här skepp o hojkorten blev visst "poppis" :) .

Nu blir det inte så mycket pysslande på ett tag. Jag har en stor tomt som ska få lite kärlek...dvs rensa ogräs. Jag har en förmåga att skjuta på det.

Ha en trevlig helg.

Av Suz - 4 juli 2008 11:35

Tänka sig att jag fått  utmärkelser av Malin och Tessa. Så glad jag blir!

Så nu skickar jag iväg utmärkelser till några som inspirerar mig mycket!Det finns många fler som inspererar mig i mitt skapande.

Några av er har kanske fått förut

Här kommer beskrivningen på engelska:Who gets the "Brillante Webblog Award"? Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules: 1. The winner can take the logo. 2. Place a link to the person that send you the award.3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy. 4. Put a link to these sites on your Blog. 5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award. I will give the award to:


Tinastina


Anita


Pia


Anne


Veronica


Jeanette


Carina
Ha det gått nu ska jag återgå til pysselhörnan.

Av Suz - 3 juli 2008 18:26

Det är fördel att ha sin lilla hörna nere i källaren ,där är det perfekt temperatur och det är  skönt att sitta där och pyssla. Vi har närmare 31 gr övervåningen,det ska tilläggas att vi har en innekatt så vi kan ju inte ha öppet så mycket. Men många promenader får hon och hon sitter också i löplina och njuter i skuggan några timmar om dagen så vi kan vädra ut lite värme. Hoppas att min konstiga feber ger sig snart .Här kommer ett par beställningskort iaf för det orkar jag ,resten stuntar jag i :). Sen måste ni kolla detta  www.magdas.se

Oooiii så glad jag blev!

Ha det bra

Av Suz - 2 juli 2008 09:50

Efter många om och men blev det penicillin iallafall. Någon bakterie av något slag har flyttat in hos mig! Nu väntar jag bara på att bli lite piggare. Jag har svårt att ta det lugnt och bara vänta. Det är ju så mycket som jag vill göra hela tiden. Orkade inte åka och pyssla med tjejerna i går och då är det illa. Men jag orkade prova en av Sarah Kays underbara motiv. Så bedårande söt .Det är smidiga stämplar på allla sätt. De vill jag ha fler av.Om jag får till något mer idag så lägger jag ut det,jag har mycket på gång och massor av kort som ska göras när orken vill komma tillbaka dvs.

Ha det gott i den underbara solen.

Av Suz - 1 juli 2008 07:13

Hur tråkigt är det inte att vara sjuk på sommaren???! Feber och är helt färdig. Det är så illa att jag knappt inte orkar pyssla! Orkade iallafall montera nya stämplarna från Magnolia igår.Jag provade att måla en. Sommarbakrunden har jag fått låna av Tessan(tack). Det märks att jag inte mår särskilt bra för det är inte så helhjärtat ,mest för sakens skull. Men ska till farbror doktorn idag igen...(Vad där i går också) svårbedömt tydligen. Hoppas det blir bra snart för det ska visst bli sommar igen och då vill man inte ligga nerbäddad  Ha det bra och kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se