Senaste inläggen

Av Suz - 20 juli 2008 11:20

Jag sitter nog och pysslar mest hela tiden. Jag tänker att detta blir nog det sista,men så kommer jag på något och då är det klippt i ordets rätta bemärkelse. Hoppas nu att vi kommer iväg på tisdag som sagt för nu vill jag ut och vädret ska ju bli bra. Pojkvänner och katt och överfull båt med mat och allt. Ha det bra så får vi se när det dyker upp något nytt här. Kolla gärna in min "lilla tjejs" Ida blogg, där hon lägger ut smycken som hon har gjort.

 Kram Suz

ANNONS
Av Suz - 19 juli 2008 18:56

Jag har suttit och pysslat i dag! Men datorn har krånglat så bilderna är dåligt redigerade men det får bli så nu.

Jag bestämde mig för att inte göra några kort med Maja design i dag!!! Men ni ser hur det slutade...jag ÄLSKAR dom. Men ett par utan de kära Maja papperna iaf. 

Ha en bra lördag kväll och simma lungt.

Kram Suz

ANNONS
Av Suz - 18 juli 2008 16:11

...till stugan! Det är ju inte svårt. Men med de dåliga väderprognoserna så väntar vi till imorgon eller söndag. Sen undrar jag om jag åker hem innan isen lagt sig! För så här brukar vi inte ha det igentligen, men det har liksom hopat sig lite här hemma.

Här kommer ett kort iaf. Blommarna har jag gjort själv.Det var väldigt kul. Akvarellpapper,distresser och pärlor m.silvertråd och "vips" så hade jag egna blommor. Det blev många och stora bilder för bara ett ynka kort.

Ha det bra och tack för ni tittade in.

Suz


Av Suz - 16 juli 2008 12:43

Nu är de klara mina första bröllopskort.

Ha det bra i solen. Suz

Av Suz - 16 juli 2008 09:32

Nej men hör ni, vad snälla alla är! Tänk jag har fått en utmärkelse till av Sandra  denna gång! Tack sååå mycket. Det betyder massor.

Idag  kan jag använda mig av det till "gubbstutten" när jag ska göra bröllopskort,he,he!

Jo, på tal om bröllpskort ,det är inte lätt! Det har jag bara gjort ett taffligt försök förut och det kunde lika gärna en unge på dagis ha gjort det! Det är JÄTTESVÅRT! När de är klara så visar jag er.

Ha det så bra.

Kram och tack till er som tittar in. Suz

Av Suz - 15 juli 2008 20:24

Hej på er! Jag har fått en utmärkelse av Ingela! Så glad jag blev,tusen tack.

Det ligger MASSOR på pysselbordet, men inget klart att visa. Det börjar "knorras " hemma nu för gubben min tycker jag sitter för mycket.

-VADÅ,det gör jag väl INTE! Kanske om jag tänker efter,men så farligt är det inte... Idag har jag skurat altanen med ett dunder medel. Förut var den helt svart av sot och gammal olja. Nu ser den ny ut,helt fantastiskt faktiskt. Så en sak är klar det har jag faktiskt gjort annat och inte bara suttit och pysslat... och så kom jag på  att jag varit och storhandkat och lagat mat och när jag nu tänker efter så har jag inte suttit där alls..idag!

Ha det bra .

Kram Suz

Av Suz - 12 juli 2008 11:24

Jag vaknade kl 6.30 och gick upp . Jag är ju en morgonpigg människa så det kan verka lite sent... iallafall ,sedan jag hade feber sist så har jag sovit på mornarna. Det finns inget bättre än att gå upp tidigt. Det är tyst och stilla,innan alla vaknar och dagen är i full gång. Detta blev producerat i morse.Ha en trevlig helg och njut av den vackraste tiden på året. Det har vi igen när det blir vinter.Jag ska nu ut i rabatten igen och rensa SUCK!

Påsarna är vanliga små papperspåsar som jag "klätt". Dessa kommer jag göra massor av för det var sååå kul. Den i rosa ska bli en present till en trädgårdstokig,jag tänkte lägga fröpåsar i.

Kram till er alla Suz

Av Suz - 11 juli 2008 21:22


Jag har blivit utmanad av :

 Jeanette

Regler:

*Beskriv först reglerna

*Svara på alla frågor

*Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din
 
*Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
1. Högtryckstvätta altanen
2. Köra ridkläder till stallet
3. Göra pannkakor
4. Åka och handla
5. Plocka sniglar urk!
 

Vad gjorde du för 10 år sedan?

Jag började jobba på Släbroskolan som jag fortfarande gör. Jag hade varit hemma i nästan 7 år med mina tjejer så det var jättekul att börja jobba igen. Den våren firade vi vår 1-åriga bröllopsdag. Sommaren tillbringade vi i vår stuga i skärgården. Där byggde vi och grejade hela tiden.
 

Ställen du bott på? 

Oj, jag har bott på många ställen men aldrig lämnat Nyköping som alltid varit min fasta punkt. Jag har bott hos mamma och senare hos pappa.

Jag flyttade hemifrån när jag var 18-år till en liten 1:a. Sedan till en 2:a. När vi blev 2 st och en liten på väg det dags för radhus! Det var 1990.

Sedan blev vi 4 st och då blev det villa 1992.

Det har varit ganska många flyttar, men ett ställe jag aldrig överger är den lilla ön i Oxelösund.
 

5 saker du skulle göra om du var biljonär?
1.Trygga min familjs framtid

2.Skänka massor och åter massor av pengar till forskning att lösa gåtan, att bota reumatism.

3.Köpa min drömbil en Buick -53 cab

4Säga upp mig.

5.Ha ett privatplan som körde mig och min familj vart vi vill. 

 Dessa skulle jag vilja veta mer om:
 1. Tessan
 2. Nina
 3. Malin
 4. Tina
 5. Anita

 6.Sanna

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se