Direktlänk till inlägg 8 augusti 2008

Idag fick vi besök !

Av Suz - 8 augusti 2008 21:23

Jag är van att min dotter kommer hem då och då ...med moppen! Men idag var det "havremoppen'"som fick skjutsa hem henne,hi,hi. Nåja kul var det och vi kunde inte låta bli att fota henne utanför vårt hus.

Jag har några färdiga kort ligger men det blev för mörkt när jag skulle fota dem. Vi får se om det hinns imorgon.

Ha det Suz


 
ANNONS
 
TinaStina

TinaStina

8 augusti 2008 22:34

Jättefina kort du gjort som vanligt! Jag har ännu inte tagit tag i kortproduktionen, hittar inte riktigt lusten. Däremot har jag fixat till min hobbyhörna och funderar på lite nya LOs.

Är det CB swirls på "Gunilla"-kortet? De var jättefina!

Kram!

http://tinastinasscrap.blogspot.com

 
Malin

Malin

10 augusti 2008 06:35

Ser fram emot nya kort, jag är ju som sagt "bebis" mamma igen, så jag hinner inte så mycket... Du har du sett de nya Magnoliorna???? Det har jag!!!!!

Mysig häst.... kanske man ska flytta till "landet".... eller kan man ha en på balkongen?

Så du ska också "facelifta" bloggen??
//Malin

http://morgonpiggmammamalin.blogspot.com

 
mia

mia

10 augusti 2008 13:46

Hej tjejen!
tack för gratulationerna. Ja det är jättespännande med ett nytt litet barnbarn. Längtar faktiskt till jobbet nu. Det är inte lika tungt som hemarbetet, även om det också är kul. Saknar dig med! ses i morgon //mia

http://www.mixen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Suz - 10 augusti 2008 21:48

    Hej på er! Nu har jag slitit hårt med att få till en ny blogg! D.v.s Jag har     flyttat till....  http://kortmaja.blogspot.com/  VÄLKOMNA IN ...

Av Suz - 7 augusti 2008 12:31

Men hu, vilket väder fått! Igår var vi ut till ön för att kolla om stormen hade skadat något och det hade den. Vår duschkabin hade blåst sönder(Man ska duscha i det fria när det är sommar dvs) stolar och krukor var spridda lite hursomhelst. Det är ju...

Av Suz - 6 augusti 2008 15:49

Min moster fyller så jag tänkte hon skulle få ett kort. Jag är VÄLDIGT dålig på att skicka grattiskort till mina vänner annars(skäms). Det bara inte blir så. Jag gör mest kort på beställning och att sälja. Igår var jag och pysslade med "tjejerna" Det...

Av Suz - 5 augusti 2008 08:09

Nu har jag varit 14 dagar i sträck på ön. Det enda som fick hem mig var att det skulle bli storm. Det är väl så att vi egentligen inte åker hem för sådana saker. Men det var ganska skönt att komma hem och göra lite andra sysslor...som att göra kort,h...

Av Suz - 27 juli 2008 09:06

Jag har det såååå bra. Jag måste erkänna att jag har varit hemma och hämtat Distresser och stämplar:)Jag sitter i skuggan och målar mina motiv. Oj,oj vad bra jag har det.Här kommer en vacker bild från mitt paradis. Ha det bra och kram Suz ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se