Direktlänk till inlägg 6 augusti 2008

Bara ett kort!

Av Suz - 6 augusti 2008 15:49

Min moster fyller så jag tänkte hon skulle få ett kort. Jag är VÄLDIGT dålig på att skicka grattiskort till mina vänner annars(skäms). Det bara inte blir så. Jag gör mest kort på beställning och att sälja.

Igår var jag och pysslade med "tjejerna" Det var dock glest med deltagare men det är ju semestertider. Det var mysigt som vanligt.

Angående kortet så har jag lite dålig koll vilket papper det är,men alfabetet vet jag...VILL HA NU...Abigail Jag fick låna av söta Tessan tack...fast jag vill ha ett eget iaf!

Kramar Suz

 
ANNONS
 
mia

mia

6 augusti 2008 22:23

vilka fina kort!! som vanligt.
saknar dig, men nu är det snart måndag //kramizar

http://www.mixen.frisberg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Suz - 10 augusti 2008 21:48

    Hej på er! Nu har jag slitit hårt med att få till en ny blogg! D.v.s Jag har     flyttat till....  http://kortmaja.blogspot.com/  VÄLKOMNA IN ...

Av Suz - 8 augusti 2008 21:23

Jag är van att min dotter kommer hem då och då ...med moppen! Men idag var det "havremoppen'"som fick skjutsa hem henne,hi,hi. Nåja kul var det och vi kunde inte låta bli att fota henne utanför vårt hus. Jag har några färdiga kort ligger men det ...

Av Suz - 7 augusti 2008 12:31

Men hu, vilket väder fått! Igår var vi ut till ön för att kolla om stormen hade skadat något och det hade den. Vår duschkabin hade blåst sönder(Man ska duscha i det fria när det är sommar dvs) stolar och krukor var spridda lite hursomhelst. Det är ju...

Av Suz - 5 augusti 2008 08:09

Nu har jag varit 14 dagar i sträck på ön. Det enda som fick hem mig var att det skulle bli storm. Det är väl så att vi egentligen inte åker hem för sådana saker. Men det var ganska skönt att komma hem och göra lite andra sysslor...som att göra kort,h...

Av Suz - 27 juli 2008 09:06

Jag har det såååå bra. Jag måste erkänna att jag har varit hemma och hämtat Distresser och stämplar:)Jag sitter i skuggan och målar mina motiv. Oj,oj vad bra jag har det.Här kommer en vacker bild från mitt paradis. Ha det bra och kram Suz ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se