Alla inlägg under juli 2008

Av Suz - 15 juli 2008 20:24

Hej på er! Jag har fått en utmärkelse av Ingela! Så glad jag blev,tusen tack.

Det ligger MASSOR på pysselbordet, men inget klart att visa. Det börjar "knorras " hemma nu för gubben min tycker jag sitter för mycket.

-VADÅ,det gör jag väl INTE! Kanske om jag tänker efter,men så farligt är det inte... Idag har jag skurat altanen med ett dunder medel. Förut var den helt svart av sot och gammal olja. Nu ser den ny ut,helt fantastiskt faktiskt. Så en sak är klar det har jag faktiskt gjort annat och inte bara suttit och pysslat... och så kom jag på  att jag varit och storhandkat och lagat mat och när jag nu tänker efter så har jag inte suttit där alls..idag!

Ha det bra .

Kram Suz

Av Suz - 12 juli 2008 11:24

Jag vaknade kl 6.30 och gick upp . Jag är ju en morgonpigg människa så det kan verka lite sent... iallafall ,sedan jag hade feber sist så har jag sovit på mornarna. Det finns inget bättre än att gå upp tidigt. Det är tyst och stilla,innan alla vaknar och dagen är i full gång. Detta blev producerat i morse.Ha en trevlig helg och njut av den vackraste tiden på året. Det har vi igen när det blir vinter.Jag ska nu ut i rabatten igen och rensa SUCK!

Påsarna är vanliga små papperspåsar som jag "klätt". Dessa kommer jag göra massor av för det var sååå kul. Den i rosa ska bli en present till en trädgårdstokig,jag tänkte lägga fröpåsar i.

Kram till er alla Suz

Av Suz - 11 juli 2008 21:22


Jag har blivit utmanad av :

 Jeanette

Regler:

*Beskriv först reglerna

*Svara på alla frågor

*Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din
 
*Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
1. Högtryckstvätta altanen
2. Köra ridkläder till stallet
3. Göra pannkakor
4. Åka och handla
5. Plocka sniglar urk!
 

Vad gjorde du för 10 år sedan?

Jag började jobba på Släbroskolan som jag fortfarande gör. Jag hade varit hemma i nästan 7 år med mina tjejer så det var jättekul att börja jobba igen. Den våren firade vi vår 1-åriga bröllopsdag. Sommaren tillbringade vi i vår stuga i skärgården. Där byggde vi och grejade hela tiden.
 

Ställen du bott på? 

Oj, jag har bott på många ställen men aldrig lämnat Nyköping som alltid varit min fasta punkt. Jag har bott hos mamma och senare hos pappa.

Jag flyttade hemifrån när jag var 18-år till en liten 1:a. Sedan till en 2:a. När vi blev 2 st och en liten på väg det dags för radhus! Det var 1990.

Sedan blev vi 4 st och då blev det villa 1992.

Det har varit ganska många flyttar, men ett ställe jag aldrig överger är den lilla ön i Oxelösund.
 

5 saker du skulle göra om du var biljonär?
1.Trygga min familjs framtid

2.Skänka massor och åter massor av pengar till forskning att lösa gåtan, att bota reumatism.

3.Köpa min drömbil en Buick -53 cab

4Säga upp mig.

5.Ha ett privatplan som körde mig och min familj vart vi vill. 

 Dessa skulle jag vilja veta mer om:
 1. Tessan
 2. Nina
 3. Malin
 4. Tina
 5. Anita

 6.Sanna

Av Suz - 8 juli 2008 09:38

Nu har pop-up-kortet fått lite stjärnor,men det blir nog en uggla också som jag kan låna av Tessan ikväll!Har även gjort ett fjärilskort,eller som Inger lärt oss att det heter:Sommarfågel .Det är ett vackert namn på fjäril tycker jag.

Idag blir det stan och upp till Mia på Mixen

Ha det så bra och på återseende

Kram *Suz*

Av Suz - 7 juli 2008 16:22

Hu, vad det regnar hos mig och då slipper jag rensa ogräs!!

Då kan man pyssla istället :)Här kommer ett pop up kort. Jag har använt en del av stämplarna som var med klubbpaketet från Magnolia. Det känns som det fattas något,kanske en liten uggla? Kanske ni har något förslag. Det tar jag tacksamt emot.

Ha det gott och snart kommer nog solen tillbaka.

Kram Suz 


Av Suz - 6 juli 2008 12:50

Tänka sig jag fick en award till av nina tusen tack! Idag har jag faktiskt kommit till skott och rensat ogräs. Men gud så tråkigt det är. Tänkte gå in och fixa lite lunch men hamnade här i stället :) . Jag har gjort ett tag kort. Det var kul,jag ska göra fler.Men jag har ett pop up kort på gång, så det får vänta. Jag vill också tacka alla som skriver till mig .Jag blir så otroligt glad ,det värmer.

Nej,nu ska jag laga lunch,det blir min favorit mat...Spagetti och köttfärssås med pesto.MUMS

Kram och tusen tack .

// Suz

Av Suz - 5 juli 2008 10:04

Jag är nog frisk nu,jag har inte samma fart som jag brukar men det kommer väl. Här kommer några kort som blev gjorda igår.Dessa är beställningskort, de här skepp o hojkorten blev visst "poppis" :) .

Nu blir det inte så mycket pysslande på ett tag. Jag har en stor tomt som ska få lite kärlek...dvs rensa ogräs. Jag har en förmåga att skjuta på det.

Ha en trevlig helg.

Av Suz - 4 juli 2008 11:35

Tänka sig att jag fått  utmärkelser av Malin och Tessa. Så glad jag blir!

Så nu skickar jag iväg utmärkelser till några som inspirerar mig mycket!Det finns många fler som inspererar mig i mitt skapande.

Några av er har kanske fått förut

Här kommer beskrivningen på engelska:



Who gets the "Brillante Webblog Award"? Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules: 1. The winner can take the logo. 2. Place a link to the person that send you the award.3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy. 4. Put a link to these sites on your Blog. 5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award. I will give the award to:


Tinastina


Anita


Pia


Anne


Veronica


Jeanette


Carina




Ha det gått nu ska jag återgå til pysselhörnan.

Skapa flashcards