Direktlänk till inlägg 19 juli 2008

Sur på datorn och lite nya kort!

Av Suz - 19 juli 2008 18:56

Jag har suttit och pysslat i dag! Men datorn har krånglat så bilderna är dåligt redigerade men det får bli så nu.

Jag bestämde mig för att inte göra några kort med Maja design i dag!!! Men ni ser hur det slutade...jag ÄLSKAR dom. Men ett par utan de kära Maja papperna iaf. 

Ha en bra lördag kväll och simma lungt.

Kram Suz

 
ANNONS
 
Tessan

Tessan

20 juli 2008 08:45

Oj så mycket fint det har tillkommit under tiden jag varit internetlös =) Men nu är jag back in business och ska lägga in nya kort hos mig under förmiddagen tänkte jag. Kan du inte komma på tisdag?????? *blink blink* Kram Tessan

http://scrappingtess.blogspot.com

 
lillis70

lillis70

20 juli 2008 13:20

Älskar Sarah Kays motiv, vad finta kort du har gjort!

http://lillis70.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Suz - 10 augusti 2008 21:48

    Hej på er! Nu har jag slitit hårt med att få till en ny blogg! D.v.s Jag har     flyttat till....  http://kortmaja.blogspot.com/  VÄLKOMNA IN ...

Av Suz - 8 augusti 2008 21:23

Jag är van att min dotter kommer hem då och då ...med moppen! Men idag var det "havremoppen'"som fick skjutsa hem henne,hi,hi. Nåja kul var det och vi kunde inte låta bli att fota henne utanför vårt hus. Jag har några färdiga kort ligger men det ...

Av Suz - 7 augusti 2008 12:31

Men hu, vilket väder fått! Igår var vi ut till ön för att kolla om stormen hade skadat något och det hade den. Vår duschkabin hade blåst sönder(Man ska duscha i det fria när det är sommar dvs) stolar och krukor var spridda lite hursomhelst. Det är ju...

Av Suz - 6 augusti 2008 15:49

Min moster fyller så jag tänkte hon skulle få ett kort. Jag är VÄLDIGT dålig på att skicka grattiskort till mina vänner annars(skäms). Det bara inte blir så. Jag gör mest kort på beställning och att sälja. Igår var jag och pysslade med "tjejerna" Det...

Av Suz - 5 augusti 2008 08:09

Nu har jag varit 14 dagar i sträck på ön. Det enda som fick hem mig var att det skulle bli storm. Det är väl så att vi egentligen inte åker hem för sådana saker. Men det var ganska skönt att komma hem och göra lite andra sysslor...som att göra kort,h...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se