Direktlänk till inlägg 16 juli 2008

En utmärkelse till!

Av Suz - 16 juli 2008 09:32

Nej men hör ni, vad snälla alla är! Tänk jag har fått en utmärkelse till av Sandra  denna gång! Tack sååå mycket. Det betyder massor.

Idag  kan jag använda mig av det till "gubbstutten" när jag ska göra bröllopskort,he,he!

Jo, på tal om bröllpskort ,det är inte lätt! Det har jag bara gjort ett taffligt försök förut och det kunde lika gärna en unge på dagis ha gjort det! Det är JÄTTESVÅRT! När de är klara så visar jag er.

Ha det så bra.

Kram och tack till er som tittar in. Suz

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

16 juli 2008 14:49

Vad roligt att du blev glad, det var meningen:-)
Men du, vilka fina kort.
Håller på med ett bröllopskort själv måste bli klart till helgen...bara jobba på.

Vi ses Kram sandra

http://sandraekeblads.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Suz - 10 augusti 2008 21:48

    Hej på er! Nu har jag slitit hårt med att få till en ny blogg! D.v.s Jag har     flyttat till....  http://kortmaja.blogspot.com/  VÄLKOMNA IN ...

Av Suz - 8 augusti 2008 21:23

Jag är van att min dotter kommer hem då och då ...med moppen! Men idag var det "havremoppen'"som fick skjutsa hem henne,hi,hi. Nåja kul var det och vi kunde inte låta bli att fota henne utanför vårt hus. Jag har några färdiga kort ligger men det ...

Av Suz - 7 augusti 2008 12:31

Men hu, vilket väder fått! Igår var vi ut till ön för att kolla om stormen hade skadat något och det hade den. Vår duschkabin hade blåst sönder(Man ska duscha i det fria när det är sommar dvs) stolar och krukor var spridda lite hursomhelst. Det är ju...

Av Suz - 6 augusti 2008 15:49

Min moster fyller så jag tänkte hon skulle få ett kort. Jag är VÄLDIGT dålig på att skicka grattiskort till mina vänner annars(skäms). Det bara inte blir så. Jag gör mest kort på beställning och att sälja. Igår var jag och pysslade med "tjejerna" Det...

Av Suz - 5 augusti 2008 08:09

Nu har jag varit 14 dagar i sträck på ön. Det enda som fick hem mig var att det skulle bli storm. Det är väl så att vi egentligen inte åker hem för sådana saker. Men det var ganska skönt att komma hem och göra lite andra sysslor...som att göra kort,h...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se