Direktlänk till inlägg 15 juli 2008

En Award och sanering av terass!

Av Suz - 15 juli 2008 20:24

Hej på er! Jag har fått en utmärkelse av Ingela! Så glad jag blev,tusen tack.

Det ligger MASSOR på pysselbordet, men inget klart att visa. Det börjar "knorras " hemma nu för gubben min tycker jag sitter för mycket.

-VADÅ,det gör jag väl INTE! Kanske om jag tänker efter,men så farligt är det inte... Idag har jag skurat altanen med ett dunder medel. Förut var den helt svart av sot och gammal olja. Nu ser den ny ut,helt fantastiskt faktiskt. Så en sak är klar det har jag faktiskt gjort annat och inte bara suttit och pysslat... och så kom jag på  att jag varit och storhandkat och lagat mat och när jag nu tänker efter så har jag inte suttit där alls..idag!

Ha det bra .

Kram Suz

 
ANNONS
 
Sandra

Sandra

15 juli 2008 22:40

Hejsan!

Som tack för din mysiga blogg/all inspiration och dina trevliga besök har jag också en Award till dig som du kan hämta i min blogg.

Kramar sandra

http://sandraekeblads.blogg.se

 
Malin

Malin

16 juli 2008 08:02

Du är verkligen en inspirationskälla, du är värd alla utmärkelser! Sitta för mycket och pyssla låter "konstigt", jag tror att män har snedvriden tidsuppfattning (ha ha ha)
//Malin

http://morgonpiggmammamalin.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Suz - 10 augusti 2008 21:48

    Hej på er! Nu har jag slitit hårt med att få till en ny blogg! D.v.s Jag har     flyttat till....  http://kortmaja.blogspot.com/  VÄLKOMNA IN ...

Av Suz - 8 augusti 2008 21:23

Jag är van att min dotter kommer hem då och då ...med moppen! Men idag var det "havremoppen'"som fick skjutsa hem henne,hi,hi. Nåja kul var det och vi kunde inte låta bli att fota henne utanför vårt hus. Jag har några färdiga kort ligger men det ...

Av Suz - 7 augusti 2008 12:31

Men hu, vilket väder fått! Igår var vi ut till ön för att kolla om stormen hade skadat något och det hade den. Vår duschkabin hade blåst sönder(Man ska duscha i det fria när det är sommar dvs) stolar och krukor var spridda lite hursomhelst. Det är ju...

Av Suz - 6 augusti 2008 15:49

Min moster fyller så jag tänkte hon skulle få ett kort. Jag är VÄLDIGT dålig på att skicka grattiskort till mina vänner annars(skäms). Det bara inte blir så. Jag gör mest kort på beställning och att sälja. Igår var jag och pysslade med "tjejerna" Det...

Av Suz - 5 augusti 2008 08:09

Nu har jag varit 14 dagar i sträck på ön. Det enda som fick hem mig var att det skulle bli storm. Det är väl så att vi egentligen inte åker hem för sådana saker. Men det var ganska skönt att komma hem och göra lite andra sysslor...som att göra kort,h...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se